Sponzoriranje NK Brinje

V petek, 23. septembra, na praznik slovenskega športa, je Gabrijel Aluminium sklenil pogodbo za sponzoriranje lokalnega nogometnega kluba NK Brinje. Od sedaj naprej bo naš prenovljeni logotip krasil domače drese nogometnega moštva.

Pogodbo sta v prostorih našega podjetja v Grosuplju podpisala direktor Gabrijel Aluminium Andrej Pezdirc in predsednik kluba Andraž Zrnec. Generalni direktor Gabrijel Aluminium, Andrej Pezdirc ni skrival zadovoljstva: “Res je, da smo z našimi produkti prisotni na svetovnih trgih, a se zavedamo, kako pomembno je v teh časih biti družbeno odgovoren in ne pozabiti na okolje, iz katerega prihajamo. Veseli smo, da smo stopili ob bok nogometnemu klubu Brinje, ki si je z dobrim delom izboril nastopanje v drugi ligi. Verjamemo, da lahko doseže še veliko, mi pa mu bomo pri tem stali ob strani.”

Predsednik kluba NK Brinje nam je ob tej priložnosti podaril tudi domači dres moštva, ob podpisu pa povedal: “Zelo sem vesel, da naše dobro delo še naprej prepoznavajo tudi v lokalnem okolju. Verjamem, da smo s podpisom pogodbe postavili temelje za dolgoročno in uspešno sodelovanje.”

Evropski sklad za regionalni razvoj