V podjetju Gabrijel Aluminium smo globalno usmerjeno podjetje z uspešno tradicijo že od leta 1964.

50 let izkušenj + kakovost brez kompromisov + inovativnost = Gabrijel Aluminium

Nagovor vodstva

O Podjetju Nagovor

Marko Arzenšek, direktor / Andrej Pezdirc, direktor

Visoka estetska in tehnična dovršenost naših aluminijskih komponent, ki presegata kupčeva pričakovanja, sta osnovno vodilo pri našem delu.

Z nenehno inovativnostjo in fleksibilnim pristopom do naših naročnikov uresničujemo svoje poslanstvo razvoja visokotehnoloških procesov pri proizvodnji aluminijastih komponent.

Poslovno kulturo gradimo na medsebojnem zaupanju in timskem delu vseh zaposlenih. Znanje, izkušnje in samoiniciativnost zaposlenih so naša moč in konkurenčna prednost.

Več kot 50-letna tradicija podjetja s stalno rastjo, ki vključuje preko 1500 zadovoljnih naročnikov, nam daje motivacijo in zagon za nadaljnji razvoj podjetja Gabrijel Aluminium.

V prihodnosti želimo ostati med najbolj inovativnimi in vodilnimi proizvajalci dekorativnih aluminijskih komponent ter krepiti prisotnost v vseh industrijskih panogah.

»Proizvajalcem višjega razreda zagotavljamo inovativne rešitve tako pri proizvodnji izdelkov kot pri površinski obdelavi aluminija.«

Z INOVATIVNOSTJO DO DOVRŠENEGA IN LEPEGA IZDELKA!

V podjetju Gabrijel Aluminium smo globalno usmerjeno podjetje z uspešno tradicijo že od leta 1964.
Ponujamo zelo širok nabor izdelave visokokakovostnih aluminijastih izdelkov. Izdelujemo tako tehnične kot dekorativne komponente po specifikacijah naših kupcev. Z bogatimi izkušnjami in inovativnim pristopom svojim kupcem pomagamo pri razvoju njihovih aluminijastih komponent in jim ponujamo celovito rešitev »od ideje do dostave izdelkov preverjene kakovosti«.

»Proizvajalcem višjega razreda zagotavljamo inovativne rešitve tako pri proizvodnji izdelkov kot pri površinski obdelavi aluminija.«

Vaši izzivi so naša motivacija!

Gospodinjski Aparati Gabrijel Aluminium 4

Vašemu izdelku ustvarjamo pravo vrednost …

Vizija podjetja

Naša vizija je postati sinonim vrhunske kakovosti in inovativnosti na področju obdelave aluminijastih komponent v Evropi. Vizijo podjetja dosegamo z nenehnim vlaganjem v znanje in razvoj vseh zaposlenih, ki so ustrezno motivirani in izobraženi, ter investiranjem v sodobno tehnološko opremo.

Ob pomoči izjemnega know-howa in inovativnih pristopov svojim strankam ob izjemni kakovosti znižamo stroške proizvodnje ter odpravljamo skrbi, ki jih imajo zaradi motenj v proizvodnji, nekonstantne kvalitete, nepravočasnih dobav itd. S popolno površinsko obdelavo dajemo aluminiju posebno vrednost, razvojnikom in oblikovalcem pa možnost izražanja idej.

Vizijo podjetja dosegamo z nenehnim vlaganjem v znanje in razvoj vseh zaposlenih.

 Dsc4163

Zakaj smo boljši?

50+

let izkušenj

1000+

ton predelanega aluminija

1500+

zadovoljnih strank

Vizijo podjetja dosegamo z nenehnim vlaganjem v znanje in razvoj vseh zaposlenih.

ZGODOVINA

Gabrijel Aluminium Slider Zgodovina

1964

Naše korenine segajo v leto 1964. Prvotna dejavnost je bilo izdelovanje kovinskih kuhinjskih pripomočkov. Najbolj uveljavljen proizvod je bil kombinirani strojček za valjanje in rezanje testenin. Tedanje tržišče je bilo področje nekdanje Jugoslavije.

1981

Leta 1981 smo dejavnost razširili z anodno oksidacijo aluminija. Glede na obseg dela, možnosti razvoja, gibanje trga in smernice podjetja smo izdelovanje kovinskih izdelkov v nekaj letih skupnega delovanja ustavili in se posvetili zgolj anodni oksidaciji.

1999

Z razvojem in izkušnjami smo leta 1999 uresničili do zdaj največji projekt s popolno preureditvijo prostorov in sodobno avtomatsko linijo za klasično anodizacijo in hard coat postopek. Prestopili smo prag Slovenije in prodajo razširili na sosednji državi Italijo in Avstrijo.

2002

Svoje delovanje na področju aluminija smo razširili na predelavo aluminija. Mehanska obdelava aluminija se je izkazala za smernico razvoja našega podjetja. Usmerjenost podjetja v kakovost smo dokazali z uspešnim pregledom našega sistema vodenja kakovosti in prejemom certifikata ISO 9001:2015. Prav tako smo vpeljali standard kakovosti na področju okoljevarstva 14001:2015.

Stavba Gabrijel Aluminium 3

2004

V letu 2004 smo začeli izgradnjo novih proizvodnih prostorov v Grosupljem. V začetku leta 2005 je stekla proizvodnja na najsodobnejši tehnološki opremi za mehansko obdelavo in novi liniji za anodno oksidacijo aluminija.

2007

V letu 2007 smo pridobili tehnološko inovacijo ALU-SPECTRAL. Alu-Spectral je nov postopek na področju elektrolitskega barvanja v procesu anodne oksidacije aluminija. Elektrolitsko barvanje je preferenčna rešitev za površinsko obdelavo aluminijastih delov, če želite kombinacijo mehanskih in korozivnih prednosti zagotoviti z oksidnim slojem, ki aluminijastemu kosu daje kovinski videz.

2010

Razširitev proizvodnih prostorov na 4500 m2 in skladiščnih prostorov na 2000m2.

2012

Povečanje prodaje na trgih avtomobilske industrije in uvajanje sistema ISO TS16949:1999.

2014

Razširitev kapacitet z dodatnim proizvodnim obratom 3000 m2 proizvodnje površine in 15000 m2 zemljišča.

2018

Prehod na spremenjeni standard sistema vodenja kakovosti za področje avtomobilske industrije: IATF 16949:2016.

Zgodovina 10

Plani v prihodnosti

Obnova in gradnja novih proizvodnih prostorov v velikosti 12000 m2 in upravne stavbe v velikosti 1200 m2.

V več kot 50-ih letih delovanja smo pridobili precej odličnih referenc doma in po svetu.

Evropski sklad za regionalni razvoj