Najsodobnješi tehnološki postopki in strojna oprema za vrhunske izdelke. Ob pomoči najsodobnejše tehnologije skrbimo za brezhiben videz vaših izdelkov ter vaše izvirne ideje spreminjamo v inovativne izdelke. Vse to zagotavljamo z inovativnim pristopom in sodobno tehnologijo.

POSKRBIMO ZA

Razrez aluminijastih profilov do dolžine 6000mm

Našim kupcem ponujamo razrez aluminijastih profilovna mero v tolerance +/-0,1 mm. Maksimalna dolžina profilov, ki jo še lahko obdelujemo, je 6000 mm. Uporabljamo žage Elumatec in Kaltenbach s samodejnimi podajalniki/odjemalniki. Za razrez aluminijaste pločevine uporabljamo samodejne škarje proizvajalca Diebold in Schröder.

Rezkanje in struženje obdelovancev na najsodobnejših večosnih obdelovalnih strojih

Postopek rezkanja in struženja obdelovancev izvajamo na strojih znamk Doosan, Mori Seiki in Flexmatic. Za njihovo popolnost poskrbijo strežni roboti Motoman Robotec. Maksimalni gabariti obdelovancev so 1500x700x300mm.Prav tako ponujamo rezkanje daljših profilov do dolžine 6000 mm.

Štancanje do imenske sile 200 ton

Našim kupcem ponujamo možnost izdelave izdelkov iz aluminijaste pločevine s tehnologijo štancanja na kakovostnih ekscentričnih in hidravličnih stiskalnicah z imensko silo do 200 ton

Brušenje: Za fino obdelano in gladko površino

Naši brusilni stroji znamk Motoman Robotec, Mateli in Time Savers s svojo natančnostjo zagotavljajo brezhiben videz vaših izdelkov. Omogočamo ploščno, obodno in profilno brušenje. Brusne plošče, trakovi ali koluti so lahko različnih granulacij, odvisno od želenega končnega videza površine.

Krtačenje obdelovancev do gabaritov 2500 x 600 mm

Po načelih čim večje fleksibilnosti strojev in menjavanja trendov smo skupaj z dobaviteljem razvili in patentirali stroj, na katerem lahko brusimo, satiniramo ali krtačimo obdelovance do gabaritov 2500 x 600 mm.

Peskanje z različnimi peskalnimi mediji

Ponujamo peskanje obdelovancev z ročnimi in samodejnimi peskalnimi stroji FerroECOBlast proizvajalca Ferro Črtalič. V svoji ponudbi imamo peskanje z različnimi peskalnimi mediji, kot so kremenčev pesek ter steklene, inox ali keramične kroglice.

Točkovno varjenje na aluminijastih izdelkih

Na vaše izdelke lahko privarimo različne oblike elementov, vijakov, sornikov in matic na CNC varilnem centru proizvajalca HBS z natančnostjo +/-0,2 mm.

Označevanja aluminijastih izdelkov

Ponujamo različne tipe označevanja: mehansko graviranje, lasersko graviranje, tampo tisk

ZAKAJ SMO BOLJŠI?

50+

let izkušenj

1000+

ton predelanega aluminija

1500+

zadovoljnih strank

Galerija izdelkov

Evropski sklad za regionalni razvoj